Detta är Ogre, Trolls stora-hjuls syskon. Troll och Ogre erbjuder samma breda spektrum av drivlinor, bromsar, lastning och tillbehör.

Den största skillnaden är att Ogre körs på 29 hjul, Troll på 26˝. Byggd av 4130 CroMoly stål och baseras geometriskt på vår ärevördiga Karate Monkey.

Ogre är utformad pendling , on-road och off-road touring.

Ogre funktioner, fästen för fälg och skivbromsar, tre flaskhållarfästen (de monteras på toppen av downtube och tillåter högre eller lägre placering beroende på dina behov), gott om plats mellan stagen för breda däck upp till 2,5 " eller 27.5+

Gaffeln har trippel-boss flaskhållare fästen, en uppsättning på vardera sidan. Varje hållare kan fästas i en hög eller låg position, eller så kan du köra överdimensionerade fästen för större flaskor.

Ramen är konstrukterad för 135 mm nav, med samma horisontella dropouts som vår Troll.

Dropouts har en växelöra, slitsad skivbromsfästen, M10 x 1 mm gängade hål för montering Surly Bill & Ted trailer (eller B.O.B. Nutz), och en särskild förankringspunkt för en Rohloff OEM2 axelplatta.

Vi utformade mångsidighet i dessa så att du kan köra en single internt inriktad nav eller full växeln drivlinan, med skiv eller fälgbromsar, med eller utan rack och fendrar, med nya eller äldre delarna, oavsett vad du önskar. 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Surly Ogre

  • Tillverkare: Surly
  • Artikelnummer: SO29
  • Tillgänglighet: Förbeställ
  • 19 900kr

  • Exkl moms: 15 920kr

Tillgängliga alternativ


Taggar: Surly, Ogre